• Webshop Zwager


  Wijziging webshop Zwager IJzerhandel BV  Na veel wikken, wegen en overleggen heeft Zwager IJzerhandel BV besloten de oude webshop uit de lucht te halen en op zoek te gaan naar een nieuwe oplossing. Helaas is die oplossing er op het moment nog niet. Dit betekent natuurlijk niet dat u niet meer kunt bestellen. Via onderstaande wegen kunt u een bestelling bij ons plaasten:


  Mailen:
  Stuur een mail naar verkoop[at]zwager.net.

  Bellen:
  Bel naar 070 312 34 75 en geef uw bestelling telefonisch door.  Hieronder de voorwaarden voor het bestellen bij Zwager IJzerhandel BV.  Onze Algemene voorwaarden zijn gelijk aan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van de Vertaz, branche-organisatie technische handel. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen een lid van Vertaz (Zwager IJzerhandel BV / Verkoper) en een (contractuele) wederpartij (Koper) waarbij de Verkoper zaken en/of onderdelen van zaken (en/of gedeelten van diensten) aan de Koper levert, ook indien deze Zaken en Diensten niet (nader) in onze algemene voorwaarden zijn omschreven (Producten).

  Bezorging:
  De bestelde goederen worden bij u afgeleverd of bezorgd per koerier of per post. Tevens kunnen de artikelen in onze winkel aan de Sneeuwklokjestraat afgehaald worden. Voor vragen over bezorgingen kunt u contact met ons opnemen, via de telefoon (070-312 34 75) of de mail (bezorging@zwager.net) Indien u wilt weten wat de bezorging van uw artikel kost neem dan svp contact met ons op met bovengenoemd mail adres. Helaas kunnen wij de bezorgkosten op dit moment nog niet volledig in onze webshop vermelden. Standaard staan de kosten op € 10,-. Maar hiervan kan indien nodig afgeweken worden. Een voorbeeld hiervan is wanneer er palletkosten berekend dienen te worden.

  Retouren
  Indien het onverhoopt voorkomt dat een door u besteld artikel teruggezonden dient te worden aan ons, dan kan dit door middel van het invulformulier op deze site. Eén van onze medewerkers zal de retouraanvraag in behandeling nemen. Indien er onverhoopt een probleem is met de retouraanvraag dan zullen wij vontact met u opnemen. Een artikel dat besteld is in onze webshop kan niet zonder meer retour gebracht worden in onze winkel aan de Sneeuwklokjestraat. Neem hiervoor svp contact op met één van onze medewerkers (retouren@zwager.net). De 997 en 9999 nummers zijn speciaal bestelde artikelen. Deze hebben wij niet standaard op voorraad liggen en alleen indien wij dit artikel retour kunnen zenden naar de leverancier en/of in overleg met één van onze medewerkers retour genomen kunnen worden.

  Onze algemene voorwaarden kunt u bij ons opvragen via de mail. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.zwager.net. (Alle teksten/woorden in deze webshop zijn onder voorbehoud van schrijf- en type fouten)

  ! LET OP ! ALLE PRIJZEN IN DEZE WEBSHOP ZIJN EXCLUSIEF BTW ! HOUD ER SVP REKENING MEE DAT HET KAN ZIJN DAT DE PRIJZEN NIET ACTUEEL ZIJN!