• Machines


    Elektrisch gereedschap is aan het begin van de 20ste eeuw uitgevonden om de mens meer mogelijkheden te bieden om makkelijker te kunnen werken.    Na het uitvinden van het allereerste elektrische gereedschap zijn er elke keer weer verbeteringen op de machines aangebracht.

    Het is heel belangrijk dat een machine van goede kwaliteit is en dat de machine berekend is op het werk wat ermee verricht wordt. De gebruiker moet kunnen vertrouwen op het gereedschap. Dag in dag uit. Daarom worden er ook elke keer weer veranderingen aangebracht aan de machines om ze beter en veiliger te maken.

    Op deze pagina kunt u gegevens vinden over diverse machines en ook links naar de site van diverse merken. Wanneer u meer informatie wilt van één of meer van de artikelen kunt u op de button van het desbetreffende merk klikken. En vind u de gewenste machine niet op de site kom kijken in onze showroom en stel uw vraag aan één van onze medewerkers zodat zij in de catalogus kunnen kijken of we het kunnen leveren. Alle artikelen op deze en ander pagina's kunt u bestellen via de mail (rechtstreekse mail adressen zijn te vinden onder het kopje contact) of bestel de artikelen via onze webshop.