• Sponsoring en Advertentie


  In diverse bladen plaatsen wij advertenties en we sponsoren een aantal verenigingen.

  Onderaan deze pagina de links naar de advertentie-sites.
  Dit doen wij onder andere om de verenigingen ed te ondersteunen!

  Tevens sponsoren wij een drietal verenigingen (Zwemvereniging ZDHC, BMX Zoetermeer en Tennispark Houtrust). Naast de twee verenigingen die/dat we sponsoren hebben we ook een samenwerking met Dansstudio Résidance Dorany.
  Hieronder vind u meer informatie over deze verenigingen.

  Allereerst sponsoren wij de waterpolovereniging van ZDHC.
  De waterpoloverafdeling van ZDHC bestaat uit meer dan 120 enthousiaste sporters. ZDHC is vooral een sportvereniging. Bij deze beoefend men de zwemsport en leiden kinderen op om er aan deel te kunnen nemen, net zoals dat gebeurt bij andere sportverenigingen. Wanneer een kind een zwemles volgt bij ZDHC dan is dit de basis om later te kunnen meedoen aan polo- trainingen en wedstrijden in recreatief en competitieverband.

  Daarnaast sponsoren wij BMX Zoetermeer.
  BMX is sinds 2008 een olympische sport en wordt in Nederland steeds populairder. BMX is ontstaan in Amerika (Californië) in de jaren ’70 toen kinderen op de fiets motorcross gingen imiteren. Een van de meest gebruikte fietsen toendertijd was de Schwinn Sting-Ray, welke relatief eenvoudig aangepast kon worden om een betere handling en prestaties te krijgen. BMX Zoetermeer geeft op een enthousiaste manier fietscross les op diverse niveaus.

  Ook sponsoren wij een tennispark genaamd Tennispark Houtrust.
  Het tennispark is gelegen tussen het Statenkwartier, Segbroek en de Vogelwijk en is één van de oudste tennisparken in Den Haag. Het Koning Willem II paviljoen is gebouwd in 1923. En er zijn 11 gravelbanen, waarvan 7 banen met verlichting. La Résidance bestaat sinds 1993. Ruby Dorany bestaat al meer dan 75 jaar.

  In 2006 zijn Dansstudio Ruby Dorany en Dansschool La Résidance samen verder gegaan in de mooie sfeervolle danszaal aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. De dansschool Résidance Dorany is altijd in beweging en zij volgen de laatste trends op dansgebied. Als eerste Stijldansschool in Den Haag, begon La Résidance onder andere met het geven van Salsa- en Argentijnse Tango lessen.